lysande HV. really.

HV sjuttioett gör verkligen allt för att bevisa att det faktiskt går att vara överlägset bäst ett år, för att ett par månader senare vara sämst. för just nu är HV seriens sämsta lag (nä jag räknar inte ens luleå innan lubbe bartecko kommit, de pysslar ju inte med något som har med ishockey att göra än).

mot frölunda var det premiär. på hemmaplan. då var det tydligen roligt och då gick det tydligen att ta i. david petrasek hade tydligen sagt i nationell tv ikväll att det finns en del i laget som inte verkar ta i utan bara glider när de är på isen. grattis david. jag hoppas verkligen att du räknar in dig själv i den skaran, för hur man kan gå från hög landslagsklass till att inte ens kunna platsa i kalix ungdom på ett par månader är fan svårslaget. det är iaf gott sällskap trots allt, om någon skulle råka hitta thörnberg och melin någonstans så meddela snarast lill-kenta johansson, ingen har nämligen sett till dem i jönköping de senaste två veckorna.

kul med alla skador också förresten. alltid ett par nya i varje match. ikväll var det visst hagos tur arr kliva av, och redan innan matchen voutilainen. en uppdaterad siffra är att ungefär 3 spelare just nu är skadefria, och dessutom sägs det faktiskt att man lyckats hitta en ekonomiassistent på kansliet som inte heller känner av en enda skada. alltid något.

nåja. sågningen är gjord och då kan jag ju passa på att tycka om laine och önerud lite också. de två var klart bäst ikväll och det kan ju HV alltid luta sig mot. bäst var det ja.. de har på sju matcher hittills gjort ett mål. tillsammans. känns stabilt. nu köper vi tillbaka skrödde.

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0