Det här är en "break-in"

Jag har kapat Frix dator, loggat in här på Krigssidan och nu ska ni få höra:

Modo suger, Hv suger.Heja StiL!

Vad sägs om den här truppen?

 1. Erik "Korvryttaren" Åström
 2. Tomas "Vaginan" Furucrona
 3. Jim "Mr Gay" Andersson
 4. Niklas "Skinkprinzen" Hartog
 5. Robin "Flatan" Lindholm
 6. Joar "Roxanna" Oscarsson
 7. Fredrik "Say no more" Nilsson
 8. Mikael "Tjockisen" Risberg
 9. Jocke "Who?" Winsa
 10. Johan "Skalman" Boström
 11. Mattias "Paradise beach" Ljungkvist
 12. Jonas "Overallen" Lundström
 13. Pontus "Briana Banks" Sundberg
 14. Klas "Chalotte" Svensson
 15. Anton "Lesbiska flickan i en pojkes kropp" Dahlgren
 16. Martin "syltryggen" Gidlund
 17. Andreas "gunar" Berglund

Har hört att "flatan" och "syltryggen" har finslipat sina tekniker under hård träning och sena krogrundor, fylleslagsmål och hamburgare åt alla håll!

GO StiL!!! Vi ses på isen!


Btw "snör" betyder slänger... nollåtta... *suck*

Förlust på förlust på förlust

Som tur är kan man kanske skylla på att det i stort sett var HV:s juniorer som spelade mot Frölunda igår, även om det känns rätt tungt med typ den 18:e raka förlusten. Klass-skillnaden var ju tyvärr total och det som förvånad mig mest är att de spelarna som ligger på gränsen till en plats i laget inte gör det minsta för att förbättra sin egen position. Johan Lindström och Jonas Johansson var till exempel magiskt dåliga och lär få svårt att få någon speltid när truppen är skadefri (om den nu nånsin blir det...)

Två spelare får i alla fall godkänt, Björn Melin och Mattias Tedenby. (Hur svårt ska det förresten vara att säga Tedenby och inte Tendenby om man är kommentator, någon kan väl iaf ha rätt? Göteborgaren till kommentator igår yrade dessutom både om Johan Johansson, Niklas Falk, och Martin Eriksson. Jag vet inte om jag vill ha e-type i laget - kom hem Jämtin!).

/Bid.


På tal om Skröder...Vilken man, eller hur frix?  

/Bid.

Wernblom vs. Jämtinjag behöver väl egentligen inte förklara klippet ovan.

Det är inte bara krig mellan lag och spelare ni kommer hitta i den här bloggen, utan även krig mellan mig och Bid.
Vi tycker lika i mycket, men när det kommer till hockey går våra åsikter och tankar isär litegrann. Främst när det handlar om Modo och HV.

Bid grävde sin egna grav när han inledde med att Jämtin, det största svinet (bokstavligt talat) i elitseriens historia, på något sätt skulle vara bättre än P-Å Skröder (eller någon annan spelare överhuvudtaget).

Jag återkommer

/ Frix

Första tv-matchen!

På fredag klockan 19 är det tydligen så att tv4-sport tänker visa de blå mästarna när man möter något bonkagäng från göteborg. äntligen får man se lite hockeyfajt igen! synd bara att HV har i stort sett hela a-truppen skadad, men nu får iaf junisarna visa upp sig. och det handlar ju trots allt ändå mest bara om att sätta ett par handskar i ansiktet på ak, n andersson och blomman med många flera i vf. kanske tur att man tydligen tänker vila en av de få skadefria spelarna man har, janne hrdina. annars hade han väl strax klivit av med en översträckt vänsterskinka eller något. West Ham that is. Fan nu kom jag in på fotboll igen. Sorryhej. 

/Bid.


Gnagets bortatröja...

...från sekelskiftet nångång är en av de snyggaste i elitserien, även om konkurrensen varit ungefär lika svag som cristiano ronaldos lagkänsla. Vilka som har årets snyggaste vettefan, men vad sägs då om det här mästerverket?Att någon frivilligt tar den på sig inför publik är ju ett mysterium i sig, men här har iaf Thomas Sjögren gjort det. Milano är det tydligen som lyckats få fram godbiten. Är inte det dessutom huvudstaden of mode? Tjusigt värre med det färgglada lilla glada monstret, eller vad det nu ska föreställa.

Dessutom har jag hört talas om att Carola inte tänker ställa upp i melodifestivalen nästa år. Hon har tydligen viktigare saker för sig som fotograf för italienska hockeylag. Eller om det är bilförsäljarn Ola kanske, vet inte så noga. Nåja.

/Bid.

Skröder vs. Jämtin

Det är fan inte många som med tröjan över huvudet kan svinga klubban med full kraft mot domaren utan att någon ens tycker det verkar konstigt. För det var ju Per-Åge Skröder. Mannen som tänkte hiva i sig en hink hästskit för att visa hur mycket han tänkte ge för att vinna guld med HV. (notera HV, inte frölunda, linköping, modo eller andra mindre högklassiga lag han nu harvat runt i).

Och därmed är nog min hyllning av skrödde slut för den här säsongen. För jag är ju på Jämtins sida. Egentligen helt utan att veta varför. Men det lär iaf bli ett jävla krig i vinter. För alla som egentligen inte vet det så lär det snart märkas att även frix är ett stort jämtin-fan. Innerst inne. För det har ju visat sig att det finns en hel del där innerst inne som gärna vill komma fram. Men bilder på genanta halsdukar och annat får vi väl ta en annan gång...

och just det.. av alla jävla lag så var det just lhc som slog HV igår. Iofs slår ju alla lag HV under den här försäsongen - ytterligare en sak att ta upp senare. en förlust mot lhc är inte bara tråkigt, det är fan äckligt. så därmed startade också säsongens krig. HockeyKriget.

/Bid såklart.

RSS 2.0