Ett övertramp om blow-väder

Oleg Belov är en av de skönaste lirarna som snitsat runt på isen i jkpg. visserligen var han också en starkt bidragande anledning till att stans uteställen inte konkade, men ändå - en kultlirare som för alltid har en plats i hv-hjärtat.

när man nu dessutom sitter och är irriterad över den pinsamma nonchalans som hv visade upp till en början igår, så skall man dessutom behöva upptäcka att nån jävla nils-petter drufva (finns människan ens på riktigt eller har det med disney att göra?) sitter och skriver skit om en gammal hjälte som belov. man kan ju koka för mindre.

utdrag:
"Oleg Belov beteende sänkte nämligen stämningen i laget rejält. Belov var rent ut sagt ett svin, speciellt mot importerna och särskilt mot Daniel Henriksson. Enligt honom var det nämligen inte nödvändigt att ta in en välavlönad import i målet utan att det rätta vore att värva en ryss som burväktare.

När förlusterna började komma gavs skulden givetvis till Henriksson som trots allt gjort ett godkänt jobb. Belov förbjöd Henriksson att prata med coachen och svenskens situation blev till slut ohållbar. Hur Belov kunde hålla på som han gjorde?

Inte så svårt när man har ett speciellt förhållande med coachen."

Vad insinuierar drufvan ens? att belov är i blow-väder? om källan är hans egen fantasi, en ledsen henriksson eller rysk media (som ju givetvis alltid är ytterst trovärdig...) vettefan, men någon egen plats i deras omklädningsrum lär han inte haft iaf. och att hento var kass är väl knappast belovs fel.

drufvor ska trampas och drickas som alkohol. punkt.

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0