En magiskt överskattad femma

Dags att såga. Dags att peka ut fem män som kommer framstå som pojkar då deras oförtjänt snygga rykte sjunker fortare än frix hinner ta nytt idomin. En hel femma blir det dessutom.

MV: r divis, fbk.
loob och tösera är tydligen glada över att ha hittat en rutinerad målvakt. och visst, gammal är han. divis var en katastrof i leksand och har legat på just över 90% i den österriskiska ligan. allt annat än att jonas gustavsson är given förstemålis innan jul är en jättesensation.

B: a holmqvist, vf
offensiv, javisst. men killen är back och kanske borde slipa på sina defensiva egenskaper så att de åtminstone slår j20-lagets forwards.

B: t viklund, norrlands aik
tyckte att han var för bra för att få slåss om en plats i modo och drog till saik där den offensive backen mäktade med ofattart höga 11 poäng förra säsongen. dessutom landslagsman förra säsongen, vilket är beviset på att det räcker med att vara född i swe för att fulla kraven.

FW: h hyvönen, ssk
skjuter förmodligen sönder sargen om han missar mål. så mkt mer är det dock inte som hockeyspelare och en påläst back ligger givetvis rätt med klubban och plockar bort skottmöjligheten. kickad i fbk men ett gäng pp-mål lär rädda honom i mindre glammiga ssk.

FW: m tjärnkvist, rögle
en spelare som lever på inställningen men som enligt uppgifter sett mer än lovligt tam ut på försäsongen. ska rädda rögle men lär isf få börja producera mer än toppnoteringen 24 poäng i elitserien. kan han det? nja.

FW: j jönsson, fbk
den mest givne till sist. motivering överflödig. 6 mål ifjol lär minst halveras i år för mannen som borde spela i skuggat heltäckande visir. för skaderisken givetvis... stämmer förresten ryktena om att de flesta krogar i karlstad blivit tvugna att stänga sen jj flyttade dit, pga av kraftigt minskad matlust hos invånarna?

Sådär ja. Nu kan man lugnt välja dessa herrar i dreamteam och bara vänta in vinsten. så lätt fixat.
/B.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0