Elva raka ska inte bli tolv

Tyvärr är det ju nu då inte elva raka vinster som HV har radat upp under säsongsinledningen, utan elva raka matcher där vi släppt in första målet. Elva av elva. Ett rätt svårslaget facit. Dessutom har tre mål kommit redan innan första minuten varit spelad, och SEX stycken inom 2:26 från första nedsläpp. Nu skriver jag visserligen själv om det, men hoppas samtidigt att det är färdigtänkt på det där för spelarnas del. Det blir ju vara hypernervöst första 5 när alla vet om att man måste försvara sig, ner med pucken i anfallszon á la Bern-matchen och kör på istället!  (så kom det in lite stats här också)

Timrå besöker alltså Jönköping idag, och precis som frix så får jag väl komma med en liten införare. Martin Thörnberg är ju äntligen tillbaka efter sin "skada" nu då och lär vara både förbannad och spelsugen enligt rapporter. Timrå är i usel form med fem raka torsk innan krysset senast, men lär givetvis vinna väldigt snart, vilket gör att matchen känns lite äcklig. Hur som helst, Halward, Hrdina, Staal och nu också Johan Lindström saknas i HV. Timrå kan tydligen få tillbaka en hel drös spelare.

Kan väl egentligen bara hålla med frix om att det är viktigt att vara starka hemma. Ifjol dröjde det till december innan HV förlorade i Jönköping, och då var det efter förlängning.. I år har vi ju knappt lyckats vinna däremot känns det som, men ikväll är det dags att visa upp fart och effektivitet. Fränt.

/Bid (the dreamer)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0