Skröder vs. Jämtin

Det är fan inte många som med tröjan över huvudet kan svinga klubban med full kraft mot domaren utan att någon ens tycker det verkar konstigt. För det var ju Per-Åge Skröder. Mannen som tänkte hiva i sig en hink hästskit för att visa hur mycket han tänkte ge för att vinna guld med HV. (notera HV, inte frölunda, linköping, modo eller andra mindre högklassiga lag han nu harvat runt i).

Och därmed är nog min hyllning av skrödde slut för den här säsongen. För jag är ju på Jämtins sida. Egentligen helt utan att veta varför. Men det lär iaf bli ett jävla krig i vinter. För alla som egentligen inte vet det så lär det snart märkas att även frix är ett stort jämtin-fan. Innerst inne. För det har ju visat sig att det finns en hel del där innerst inne som gärna vill komma fram. Men bilder på genanta halsdukar och annat får vi väl ta en annan gång...

och just det.. av alla jävla lag så var det just lhc som slog HV igår. Iofs slår ju alla lag HV under den här försäsongen - ytterligare en sak att ta upp senare. en förlust mot lhc är inte bara tråkigt, det är fan äckligt. så därmed startade också säsongens krig. HockeyKriget.

/Bid såklart.

Kommentarer
Postat av: Fegon **

För det första så skulle han bara äta ett fat med skit. Lûckner kom in med ett fat med skit och en sked. Men han bangade : )



Kul fakta förresten. Jämtin är i New York Rangers i år, inte i HV71 :P

2008-08-28 @ 21:40:04
URL: http://fegon.blogg.se/
Postat av: Bid

För det första så skulle Lückner aldrig komma på en sån idé, Mårts kom såklart in med tallriken. På tal om kul fakta bara. =) Och bangade gjorde han först när han blev stoppad.



Och inte har jag påstått att Jämtin kommer inleda säsongen i HV i år? =) Däremot att Skröder vs Jämtin är det eviga kriget.

2008-08-28 @ 22:25:32
URL: http://hockeykriget.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0