CHALLE SPARKAS OCH LINDBÄCK FÖRHANDLAR?

Inför säsongen 10/11 händer det givetvis en del i lagen redan nu under pågående slutspel. Timrå har ju till exempel valt att ge Challe Berglund beskedet om att det inte blir någon fortsättning, och samtidigt är en av klubbens nyckelspelare på väg till slutspelskonkurrenten. Vi pratar naturligtvis om HV, vilket gör det lite extra spännande.

Att Stefan Liv inte vaktar HV:s kasse nästa säsong är klart. Att HV kommer värva in en målvakt som anses som förstemålvakt är också klart. Däremot är det inte klart vem valet faller på, men vilka som finns på intresselistan. Ett namn är lite extra intressant just nu under kvartsfinalspelet - Anders Lindbäck, Timrå.

Oneklingen en kittlande tanke att Lindbäck vet att det kan vara HV:s mål han vaktar nästa säsong, och att HV försöker sno honom framför flera snopna näsor. Nu är det dock favorit på att han spelar i Nordamerika, men intresse finnes.

I övrigt kan det mycket väl bli ett slag mellan Djurgården och HV om målvaktsfrågan nästa säsong, och då är det en trio som skall placeras i "rätt" klubb. Mikael Tellqvist, Gustaf Wesslau och Daniel Larsson är alla under radarn, och för mig är det inget snack om att Larsson toppar. Med tanke på att Tellqvist förmodligen representerar DIF så är det heller ingen utopi att det faktiskt också går igenom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0