8 minuter utan målvakt

22-1 i skott i tredje perioden och spel med utplockad målvakt under de sista ÅTTA minuterna. det var en rätt mäktig slutforcering som HV satte in mot frölunda, men det räckte inte till poäng 3-5.

Undrar förresten om Liv kände sig överflödig då han från båset såg laget släppa in färre mål utan målvakt än med.

Kanske läge att starta nästa match utan målvakt istället? Det är ju tydligen det som krävs för att lägga in högsta växeln och vi riskerar ju inget heller eftersom vi ändå alltid inleder matcherna med 0-1...

trots att HV börjar hitta spelet så smått igen, tagit några raka vinster innan förlusterna på bortais mot fbk och vf nu så är det tydligen många som vill sparka både tränare och spelare huller om buller. ibland är kortsiktigheten nästan pinsam. de här förlusterna har dessutom snarare varit på grund av skillnaden i effektivitet framför målen, för spelmässigt har HV varit med bra. någon kanske kräver sm-final-form, men serielunken kommer inte bli lika enkel i år utan flera energispelare.

kris beech har det varit både lite bu och bä om. en del motiveringar konstigare än andra. i mitt tycke har beech efter den tvära omkastningen till sverige och elitserien hunnit visa att han är en spelare som både gillar och klarar av att vara puckförare och dessutom kan slå riktiga mackor. hade björn melin kunnat pricka öppet mål hade beech redan haft några assist till på kontot. dessutom är han en spelare som gärna använder kroppen för att vinna puckar, och inte är rädd för att ta fajterna i sarghörnen. i mitt tycke en riktigt bra spelare för att styra andrakedjan.