Såja HV, såja!

Det är inte ofta man sitter och är rätt nöjd efter förluster, men matchen mot färjestad visar iaf att spelet verkar vara tillbaka på allvar. och framförallt då farten. under matchens 30 första minuter var HV fullständigt överlägsna och spelade en lysande ishockey. sen fick fkb 2-1-målet av andres falk och då mattades också matchen av en hel del. intensiva slutminuter till trots gav bara ett mål (snyggt jukka!) och sen fick tyvärr j jönsson av alla jävla människor sätta ett empty net goal.

ett eget kapitel måste gå till det powerplayet som andrakedjan satte upp i inledningen av andra perioden. precis innan fbk gjorde mål. beech, önerud, melin, petrasek och luoma var det som var inne och visade upp något som mycket väl kan ha varit det bästa pp-spel jag har någonsin skådat. det kan helt enkelt inte göras bättre - utan att göra mål. efter 1:38 konstant press lyckades fbk till slut få ut pucken, och jonas gustavssons nät var otroligt nog fortfarande cleant. makalöst.

kris beech. frispelningen till önerud i första perioden är klass bara det. en mycket bra spelare med puck, och han visade också att han inte direkt är rädd för att använda kroppen och att kämpa utmed sargerna... lovar gott! första perioden var hans klart bästa. (10 timmars flygresa, sen direkt till träningen och nu match, hua)

nicholas angell. hyperoffensiv. mer offensiv än många av forwardsen. fick en assist också och hade en del fina intentioner. bra med puck och kommer även han bli mycket nyttig. förhoppningvis får vi också se den lite mer elaka sidan av angell framöver, och han får dessutom gärna påminnas lite om att han faktiskt är back...

fbk vann. HV spelade bra. nu ser jag redan fram emot nästa match. och tänk att vi så småningom faktiskt kan få Hrdina och Staal till det här laget också.. lycka till i slutspelet alla andra :)