Pinsamma Lule

Jag har visserligen redan skrivit att luleå kommer sist, men måste ändå få skriva av mig lite. det gnälls redan bland tex supportrar om att det är kris och att något måste göras för att laget inte presterar. hallå? titta på spelartruppen. sämst i serien. titta på tränarna. sämst i serien. titta på organisationen. sämst i serien. titta på publiken. sämst i serien. hur fan kan man vara överraskad att man då ligger sist? det är väl snarare överraskande att man faktiskt lyckats vinna en match..

dessutom verkar lille omark ha tagit väldigt illa vid sig över att ha kallats tjock och otränad av wikegård. visst, kära nån, så får man ju verkligen inte säga i tv.. (harkel). men nu är det ju något som varje människa kan se dessutom. att omark dessutom tar så illa vid sig och känner sig tvingad att svara med att såga precis hela världens expert-kår inom hockeyn tyder väl bara på att han själv är väldigt väl medveten om problemet.

man tog in sin artistkontrakts-back tidigare och bosatte honom i finland. någon som tror på att han spenderar någon större tid där? luleå kommer givetvis att få betala för detta och förmodligen också bli av med poäng. allt annat skulle ju bara öppna för att alla lag kan skriva spelare utomlands och sen spela med dom hela säsongen. nu tar man även in lubbe tidigare än beräknat och jag antar att man även får betala extra för honom då. med pengar som man inte har. eller så får han helt enkelt åka hem tidigare i vår. när luleå spelar sina avslutande matcher i kvalserien. välskött luleå. verkligen.

/Bid.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Med gällande regelverk så räcker det ju med att han kvartar på andra sidan gränsen. Och vad det kostar...? Ja det är ju ngt attfundera över.Sen måste det vara skönt att ha en kräkpåse i form av Luleå. Nej jag säger ínte att du har fel. Absolut inte. Det kan mycket väl vara så... Men varför så negativ...? Det är väl kanon i så fall om Modo mfl har några lätta pinnar att hämta mot feta rundningsmärken...Välskrivet Bid...? Njae...

2008-10-14 @ 07:55:33
URL: http://www.battrehockey.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0