Pinsam förlust

Det var ju förihelvete den här matchen vi inte fick förlora! Jag orkar bara påpeka att HV hade 17-0 i skott i andra perioden när modo fick iväg sitt första efter 13:08. 18-3 blev det till sist. HV gjorde alltså inte en rakt igenom totalrutten inasts trots allt.

Annars var det väl mest missar som genomsyrade matchen. Victor Hedman ska ju tydligen vara en talang utöver det vanliga, men det var längesen jag såg någon göra så stora, och så många, makalösa felpassningar som faktiskt friställde HV-spelare flera gånger om. Thörnberg fick sitt mål av honom och hade (borde) kunnat göra 3-2 i inledningen av andra då han blev totalt frispelad av - Hedman! Han kan dessutom känna sig sågad av Rindell.

Nåja, nu var ju inte HV direkt sämre på den punkten. Luoma hackas det gärna på nu mera, och han bjöd på fjärde målet genom en vansinnig backhandpassning som Peggan fick ett friläge på. Och han missar ju som bekant inte. Genast börjar det ropas på att Grillfors är vår bäste back istället, samme Grillfors som gjorde exakt samma misstag med en backhand som bjöd på ett mål i senaste matchen...

Liv gjorde en dålig match, men där är det Kenta som får kritik för att han lät honom spela. Klart han ska spela om han själv känner sig redo, speciellt efter en så positiv boost som att bli pappa. Värste syndaren i mina ögon när det gäller missar var dock Johan Davidsson som låter enström göra 3-2. I ett läge där matchen står och väger MÅSTE man fan vara lite mer resolut framför mål och inte bara stå och dutta på axeln på Enström när han står fri. Davidsson hade enkelt kunnat plocka undan både lille enström och pucken flera meter, men valde att vara snäll. Det kostade oss matchen.

Nu får jag dessutom stå ut med att höra rödvita-kampsånger från nordpolen tills öronen trillar av. Det absolut enda lite glädjande är att HV trots allt leder totalt den här säsongen, 7-6. Det känns dock inte riktigt som någon tröst just nu.

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0