Klippt och klistrat

HV har tydligen en idrottspsykolog. HV:s idrottspsykolog har tydligen fått berätta varför HV alltid släpper in första målet. Efter att ha läst HV:s idrottspsykologs svar så förstår jag att man inte kunnat vända trenden. Här är varje ord, saxat från den officiella hemsidan:

- Vi varken pratar eller tänker på det längre. Det är klart att media och alla runt omkring gör en påmind om det. Vi försöker hela tiden att göra första målet, men samtidigt är det väldigt mycket tillfälligheter där ute på isen. Tänk om vi gör första målet, men sedan förlorar med 1-9. Nä, man ska inte bry sig så mycket om det, säger Pettersson och fortsätter:

- Jag tycker det är bra att vi kan vända på matcherna. Det visar moral och styrka. Man ska inte hänga upp sig för mycket på statistik. Varje tillfälle är ett nytt tillfälle. Man ska se det som en utmaning istället.

Låter inte det där väldigt mycket som en analys som till och med en boxare skulle kunna göra efter 15 ronder? "Tänker inte på det", "Tillfälligheter", "Tänk om vi gör första målet och förlorar", "Inte bry sig så mycket", "Vi kan vända matcherna", "Varje tillfälle är ett nytt tillfälle", "Se det som en utmaning".

Vilken hemsk sörja i redan utnötta floskler! Jag hoppas innerligt att psykologen inte är betald, om det där är all stjärnglans han fick fram av sitt problem- och lösningsanalyserande.

"Tänk om vi gör första målet och sedan förlorar med 1-9"

Ja, tjena.

/Bid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0