håve 2 dif 2

okejrå, det där var väl inte så jävla bra. poängtapp hemma igen i en allmänt usel ishockeymatch. jag vet inte ens hur mkt av det som presterades av något av lagen som kan kallas ishockey, men oavgjort får väl ändå vara rättvist på något sätt. 0-0 kanske hade varit mer logiskt, men då hade man ju å andra sidan kunnat tro att det spelats ett lysande försvarsspel.

kan inte komma på någon i HV som borde lytas fram heller faktiskt. det positiva var väl att HV fick ett enkelt mål för en gångs skull (davidssons som var ett självmål i spel 5 mot 3), men å andra sidan så skapade vi ju då istället inga egna chanser. nej, ta med poängen sen skiter vi i den här matchen.

det positiva är att det kommer två raka hemmamatcher till nu, mot ssk och modo (då jävlar!) och det känns som att det avgörs lite i dom matcherna hur man ska se på läget och laget framöver. jag tycker själv att spelet varit på väg uppåt efter CHL-matchen, men ska vi börja prestera lika illa som ikväll även fortsättningsvis så är vi tillbaka på noll. det här var lika illa som brynäs och saik hemma i höstas. 

mycket intressant på torsdag alltså. och tänk, då kanske man till och med får se en och annan tackling.

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0