A brand new andrakedja

* En långtidsskada på Björn Melin är inte direkt vad man kände att man behövde just nu.

* Johan Burlin kan nog vara seriens fulaste spelare. Efter jörgen jönsson. Ett stort grattis till den utmärkelsen.

* En kedja med Renberg - Hrdina - Staal som andraline efter jul hade smakat en en rejäl kanna julmust.

* Jämtin fick applåder av linköpingspubliken, och satt sedan större delen av tredje perioden på utvisningsbänken... Den 8 december kommer han till Jönköping.

* Tuppens FAJT värmer fortfarande. Tyvärr är det det enda som värmer. Frixen borde dessutom bli intresserad av matchvideon efter det här klippet från expressen: "Då svarade Melins klubbkompis David Fredriksson med en brutal crosschecking på Månsson strax nedanför nacken. Det fick SAIK:s Thomas Larsson att hoppa på David Fredriksson bakifrån- sedan var årets knytnävsfight i elitserien i gång"  Fredriksson var givetvis helt överlägsen även där.

* Liket Lindström fick 12 minuters istid och sköt 4 skott på mål idag (ett I mål, halleluja!) måste vara någon form av personligt HV-rekord.

* En del tycker det är tjänstefel av Kenta att inte spela med Tedenby och Ullström i en match som den ikväll. Tedenby har gjort 2 mål på 12 matcher i oskarshamn (båda i pp) och Ullström är skadad. Tjänstefel. Tjena.

* Thörna och Marttinen gillar inte varandra...

* På måndag är det dags för luleå borta. Det innebär väl att man får åka ett dygn i tåg, kliva av och upptäcka att man får köldskador bara av att se att till och med en flaska vodka kan frysa till is innan man hunnit säga skoterraggare, och avsluta med att pulsa i meterhög (eller om det var kilometerhög) snö över en förfrusen sjö dit vänliga och ytterst hjälpsamma norrlänningar har lurat oss. Jodå, jag tycker norrland är trevligt.

* HV i ett bottenmöte i omgång 25. Strålande.

* Lyckas Modig släppa in så lite som ett mål mot oss igen så lovar jag att åka upp till coop arena och spela in en ny film från omklädningsrummet med lubbe och modig och nån helt annat lirare som kan bli odödlig. jag lovar frix.

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0