Nu skäms jag igen

HV:s insats mot Bern var visserligen pinsam värre, men det toppas direkt av klubbens egna "fans" som nu tydligen gett sig på Fredrik Stillman. Klipper och klistrar från sportbladet:

"Sportchefen Fredrik Stillman var på plats i Ängelholm och dementerade effektivt alla rykten att han skulle ha gått under jorden efter hot från HV-fansen, sedan Andreas Jämtin valt Linköping före HV.

- Men det har jag som synes inte gjort. Men jag har fått en hel del sms och mail där folk meddelat hur oduglig jag är."

Nötter! Förklara gärna vad Stillman borde göra. Att jämtinråttan bjuder ut sig själv till lhc får stå för honom, att Stillman inte erbjuder Jämtin en plats i förstakedjan och ett överbetalt kontrakt är snarare ett sundhetstecken. Hur jävla långt från civilisationen befinner sig folk? Alla kan väl inte bo i skogarna i norrland?

I övrigt så hyllas HV igen efter 2-1 borta mot Rögle. Visst, en bra genomförd match, men å andra sidan är inte en uddamålsseger mot ett Rögle utan Kenny något att dra för stora växlar av. Det där var helt enkelt en match som HV ska vinna. Att dessutom hylla någon för att man faktiskt kämpar känns också lite märkligt. Borde inte det vara en självklarhet? Ett steg i rätt riktning var det dock.

De tre poängen kan dock långt långt ifrån väga upp misslyckandet med säsongens stora mål. HV hade chansen att sätta sig själva på europakarten rejält när man fick en drömlottning i CHL, men det nonchalerar man helt bort och sumpar. Att en uddamålsvinst mot ett skadedrabbat rögle skulle väga upp det är inte bara mil, utan ljusår ifrån sanningen. Det borttappade förtroendet är betydligt svårare än så att återskapa.

Nu krävs det att HV visar upp samma inställning i flera matcher på raken. Tidigare under säsongen har man lyckats prestera lika bra, för att sedan återigen känna sig nöjda och bli sitt nonchalanta jag. luleå hemma är nästa uppgift och då ska det också bli seger. Lubbe har visserligen som väntat lyft laget som pulsar till träningarna, men i Jönköping ska de inte kunna hämta ett skit.

Är det mer än lubbe som fått luleå att "tända till" förresten? v kanske varit där och rattat några spakar igen.

/Bid.


Kommentarer
Postat av: Lasse

OK. Ett måste mot Rögle blir upp till bevis mot Luleå... Och Luleå får det nog relativt hett om hjälmarna... Men trots allt, en given... Helgardering...

2008-11-17 @ 12:13:25
URL: http://battrehockey.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0