En pinne mot Brynäs

Skönt med uppehåll nu minst sagt när HV har fler spelare på frånvarolistan än på isen. I matchen mot brynäs var även Jukka borta, och då faller ganska mycket.

Ullström, Önerud och Torp spelade från start och André, Jimmy Andersson och Henke Eriksson stt på bänken. Ullström vill jag se spela samma spel som i borås för att på allvar kunna utmana om en plats i fortsättningen, Önerud tar för sig riktigt bra nu och Torps positionsspel kommer allt mer.

Hur som helst, fyra poäng på två matcher är egentligen mer än vad HV förtjänat, men det är ändå frustrerande att inte kunna lyfta från den där jävla åttondeplatsen. Med fler matcher spelade än övriga dessutom...

Mikko Luoma. Efter matchen igår kan inte ens jag försvara honom. Hans sanslöst sjuka misstag gav brynäs extrapoängen, i övrigt gjorde han en bra match.

Johan Davidsson. Ett nästan lika sjukt misstag bjöd på kvitteringen och han var inte ens bra i övrigt. Välbehövd vila.

SVT Sport fortsatte att ta Tre Kronors parti fullt ut och hängde ut Davidsson med orden "Han tackade nej till landslaget på grund av både skada och sjukdom - men titta! Ikväll spelade han och gjorde till och med poäng för sitt HV mot Brynäs. Klubblaget går bra, men inte landslaget alltså" Märkligt nog hade man dock faktiskt bemödat sig med att låta Davidsson själv kommentera och förklara hur det låg till. Hockeybråket är alltså inte löst, om nu någon trodde det.

Nu är det alltså landslagsuppehåll och jag hoppas innerligt att Tre Kronor blir utspelade, nedslagna och pissade på av Finland. Luoma får dessutom gärna sätta ett par baljor, och Bengan får gärna stå efteråt och gråta om att förlusten berodde på att hela hans planering förstördes när han inte fick slita sönder Davidsson. Heja!

/Bid.

Förresten, Wernblom slutar med hockeyn. Pang bom bara. Är inte det lite... konstigt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0