B Kronor

* Läste att Mattias Modig gjort bort sig i landslaget med en hög puckar insläppa på till och med mindre tid än Andreas Jämtins snitt-istid i LHC. Jag vet inte om jag fullständigt missuppfattat allt med själva idén med landslag, men är det inte de BÄSTA spelarna på varje position som ska vara uttagna och spela..?

* Först Jämtin till LHC och nu är Lance Ward på gång till Luleå. Det blir ju värre och värre, Lance i motståndarlaget skulle kännas otroligt avigt. Men grattis Luleå i så fall, blir det slutspel blir han viktig.

* Krizan sparkas och ingen är väl förvånad. Det sägs att han gjort sig totalt omöjlig i klubben och jag utgår ifrån att Frix väldigt snart avslöjar precis allt om den där soppan. Nu får iaf äntligen Zajjan chansen att briljera. Det borde väl också betyda att Modo blir ett bättre grundserielag, men ett sämre slutspelslag.

* HV är seriens bästa lag just nu? Givetvis.

* Stanna eller gå för Kenta? Känns som att det mycket väl kan bli Lugano nästa år, och då har HV en riktigt knixig situation att ta tag i, kandidater i kenta-klass vimlar det ju inte direkt om.

* Sverige spelar mot Finland i nån träningsturnering och SVT sänder direkt med flera experter i studion. Oavgjort efter både full tid och förlängning, men inför straffarna bryter man sändningen och hänvisar istället till en WEBSÄNDING där man inte ens kommer in. Kan vara årets största kalkon.

* Wikegård hann tydligen iaf säga att Bengan borde sparkas. Äntligen något vettigt.

* Skit i Tre Kronor - snart börjar JVM! Årets höjdpunkt när det gäller landslagshockey. HV har givetvis en hög spelare med och det ska bli ett sant nöje att se dem briljera. Sen får väl Virre Hedman hålla sig undan så gott det går.

* Biljetterna till det kommande (?) derbyt mellan Djurgården och AIK i kvalserien är redan släppta. Även om jag skiter helt i lagen så känns det som en match man inte får missa. Förhoppningsvis blir det dessutom en helt avgörande match i en fullsatt och galet kokande Globen.

* Cristiano Ronaldo blev skadad under en match för några veckor sedan. Han försökte fortsätta spela, men han landade tydligen så illa av filmningen att han inte kunde fortsätta. United var i anfall i en 0-0-match där man vildsint jagade kvittering under sista kvarten när Ron bestämde sig för att han nog behövde byta. Passningen kom till Ron och han hade enkelt kunnat rulla vidare till en lagkamrat för att fortsätta anfallet där United fyllde på med i princip hela laget. Istället valde han att ta bollen, vända sig om och tåpajja ut den över sidlinjen, för att sedan springa rakt ut i omklädningsrummet och tvinga fram ett byte. Vilken lagspelare. Kan ingen döpa om klubben till Manchester Ronaldo och sälja alla spelare som visar något som är i närheten av lag/klubbkänsla? Jag börjar tröttna.

* HV behöver en goalie i någon månad. Krizan, någon?

/Bid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0